Рівненщина: рятувальники у складі «Мобільного соціального офісу» надають консультації громадянам

Рівненщина: рятувальники у складі «Мобільного соціального офісу» надають консультації громадянам

30.01.15 17:34 0 685
29 січня у Корнинській сільській раді Рівненського району відбувся виїзний прийом «Мобільного соціального офісу», у роботі якого взяли участь представники Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, районного управління пенсійного фонду, районного центру зайнятості та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. З громадянами було проведено інформування з питань діючого законодавства та заходів соціального, цивільного захисту та пожежної безпеки, надавались роз’яснення з питань надання житлової субсидії, державної допомоги сім'ям з дітьми та інше.

Працівники ГУ ДСНС України у Рівненській області надали консультації громадянам з питань реалізації державної політики у сферах цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру, державного нагляду (контролю) за додержанням та виконанням вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки на регіональному рівні. На всі питання, якими цікавилися громадяни, фахівцями Держслужби з НС було надано вичерпні відповіді.

Також під час заходу було обговорено можливість співпраці між структурними підрозділами райдержадміністрації, Служби порятунку та територіальної громади щодо вирішення нагальних питань в плані покращення протипожежного захисту населених пунктів сільської ради.

В подальшому «мобільний соціальний офіс» постійно здійснюватиме прийом громадян за місцем проживання у тому чи іншому населеному пункті Рівненського району. Це дозволить наблизити соціальне обслуговування до населення та забезпечити його доступність з питань надання житлової субсидії, державної допомоги сім'ям з дітьми, а також з питань цивільного захисту та пожежної безпеки.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку вшанували ...
Наступна новина: Волинь: судитимуть ...

КОМЕНТАРІ