На Тернопіллі звернення в. о. голови ОДА Івана Крисака з нагоди Дня пам’яті героїв Крут

На Тернопіллі звернення в. о. голови ОДА Івана Крисака з нагоди Дня пам’яті героїв Крут

30.01.15 14:41 0 704
Дата 29 січня увійшла в українську історію як день пам'яті мужніх героїв, що душу й тіло поклали за самостійність, волю та незалежність Батьківщини.

97 років тому біля станції Крути кілька сотень київських студентів та гімназистів вступили у нерівний бій з більшовицькою армією. І хоча кожного з цих юних лицарів духу переповнювало бажання жити і творити, вони свідомо йшли на смерть. Жоден з них не зламався, не покинув передових позицій.

уже в XXI столітті, нащадки героїв Крут, проявляють справжню жертовність та відданість Батьківщині, власним прикладом стверджуючи, що український патріотичний дух непоборний та непохитний. Вони – герої Донбасу!

Згадаймо мужність молодих людей, які мріяли і боролися за сильну Українську державу. Символічно, що саме у ці важкі для України часи, ми віддаємо данину шани героям Крут, усім, хто в різні роки, та й відстоює інтереси українців: інтереси державності, соборності та свободи.

Схилімо наші голови в глибокій пошані перед їх світлою пам'яттю. наш обов'язок пам'ятати, що своєю кров'ю вони очистили душі співвітчизників від зневіри, гідно витримали іспит на вірність Україні.

Слава Україні!

З повагою

Виконувач обов'язків голови

обласної державної адміністрації Іван Крисак

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: До Зброєних Сил України ...

КОМЕНТАРІ