Тернопільські міліціонери арештували продавця амфетаміну

Тернопільські міліціонери арештували продавця амфетаміну

30.01.15 09:03 0 602
Днями співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління міліції затримали тернополянина, котрий торгував амфетаміном. Молодику всього 24-ри, а він уже досвідчений споживач психотропних речовин.

Коли його вперше «взяли» за збут заборонених речовин, суд виявив поблажливість й покарав умовним терміном. Та парубок знову взявся за старе.

- Протягом кількох місяців співробітники відділу з незаконним обігом наркотиків обласної міліції документували факти його незаконної діяльності, - повідомив начальник ВБНОН УМВС України в Тернопільській області Володимир Строїч. – Під час однією з оперативних закупок у молодика в кишені виявили згорток з білим порошком, найімовірніше – амфетаміном.

За словами підозрюваного, товар у згортки по граму він фасував самостійно. Поширював його, здебільшого, серед знайомих за 300 гривень за один пакуночок. Іншого заробітку не мав.

Оскільки це вже не перший аналогічний злочин молодого тернополянина, правоохоронці інкримінують йому частину 2 статті 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

- Продавець це лише одна з ланок ланцюжка, - каже Володимир Строїч, - нам надзвичайно важливо з'ясувати усіх його учасників, а особливо канали надходження порошку в нашу область. Над цим зараз активно працюємо.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ