Тернопільська міська рада підтримуватиме розвиток малого та середнього підприємництва

Тернопільська міська рада підтримуватиме розвиток малого та середнього підприємництва

30.01.15 16:28 0 645
На черговій сесії Тернопільської міської ради депутати прийняли «Програму розвитку малого та середнього підприємництва». За словами міського голови Сергія Надала, орган місцевого самоврядування готовий допомогти тернопільським підприємцям трьома шляхами.

«Прийнята програма передбачає підтримку та розвиток малого та середнього підприємництва, - каже Сергій Надала. – Ми готові надати підтримку у вигляді виплати відсотків по кредитах, які беруть підприємці на здійснення своєї діяльності; розміщувати на сайті надання адміністративних послуг інформацію про їх діяльність з метою реклами, а також підтримувати їх участь у різних фестивалях та конкурсах, де вони будуть представляти свою продукцію».

До слова, мале і середнє підприємництво займає важливе місце у соціально-економічному розвитку міста. «Програма розвитку малого та середнього підприємництва» є комплексом заходів, спрямованих на створення та поліпшення правових, фінансових, соціально-економічних, організаційно-господарських та інших умов розвитку бізнесу у Тернополі. Основна мета програми – це створення стимулюючих умов для стійкого розвитку підприємництва, підвищення конкурентоспроможності місцевого бізнесу, а також покращення ресурсного забезпечення підприємств міста.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині ...
Наступна новина: На Вінничині за ...

КОМЕНТАРІ