В Тернопільському медуніверситеті вибухівки не знайшли (ОНОВЛЕНО,,)

В Тернопільському медуніверситеті вибухівки не знайшли (ОНОВЛЕНО,,)

30.01.15 11:08 0 584
Ретельно обстеживши приміщення вишу, спеціалісти вибухо-технічної служби НДЕКЦ не знайшли вибухового пристрою з таймером. Наразі працівники міліції встановлюють особу «мінера».

На у виші саме був запланований 2 тур виборів ректора. Станом на 12 годину голосування продовжено. Виборчий процес відбувається в звичному режимі.

Нагадаємо, 29 січня, о 9 год. 20 хв. на телефон 102 надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що в приміщенні ТДМУ ім. І.Я.Горбачевського, що на майдані Волі, 1, закладено вибуховий пристрій з таймером. За словами додзвонювача, вибухівка мала спрацювати через 2 години. За вказаною адресою негайно виїхали правоохоронці та інші екстрені служби.

Дану подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України - неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Минулого року хмельницькі ...

КОМЕНТАРІ