Понад 2,6 тисячі рівнян придбали залізничні квитки без черг у ПриватБанку

Понад 2,6 тисячі рівнян придбали залізничні квитки без черг у ПриватБанку

30.01.15 16:07 0 730
Новий банківський сервіс по купівлі залізничних квитків у відділеннях ПриватБанку набуває популярності. Все більше людей на Рівненщині приєднуються до тих, хто вже оцінив можливість купити квиток на потяг без черг. За повідомленням прес-служби банку за останні два місяці понад 2,6 тисячі мешканців області придбали залізничні квитки через ПриватБанк. Лідерами за купівлею стали мешканці обласного центру.

Більше не потрібно стояти в чергах, щоб купити квитки на потяг. Тепер залізнична каса є не тільки на вокзалі, але і в будь-якому відділенні ПриватБанку, терміналі самообслуговування ПриватБанку або в системі Приват24.

Електронний квиток не обов’язково обмінювати на оригінальний паперовий квиток – під час посадки на потяг досить показати провідникові роздруківку електронного квитка з QR-кодом, яку видає термінал. Важливо, що в разі втрати квитка є можливість повторно роздрукувати, адже квитки зберігаються в архіві.

Перевагою сервісу придбання залізничних квитків у ПриватБанку є можливість самостійного придбання квитків на потяги в будь-який час на спеціальному сайті bilet.pb.ua і в Приват24, оплачуючи квитки пластиковими картками будь-яких українських банків.

Також для зручностей клієнтів, що вирішили придбати квиток через термінал самообслуговування, розроблено зручний інтерфейс з можливість вибору вільного місця в будь-якому вагоні потяга, у той час як у касах вокзалів квитки продаються тільки в міру формування кожного з вагонів.

На сьогоднішній день на Рівненщині доступно 324 термінали, у яких квиток можна купити цілодобово як за готівку, так і з пластикової картки.

Загалом протягом 2014 року понад 12,5 тисяч мешканців Рівненської області скористались можливістю придбати залізничні квитки без черг у ПриватБанку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ