Функції Міністерства інформаційної політики: як це буде?

Функції Міністерства інформаційної політики: як це буде?

31.01.15 13:35 0 639
З робочим візитом до Хмельницького завітав Міністр інформаційної політики Юрій Стець. Не дивлячись на те, що час перебування посадовця в Хмельницькому був обмеженим, Юрій Ярославович максимально наситив його заходами та провів з користю. Він провів зустріч з керівниками засобів масової інформації, далі зустрівся з керівництво області та очільниками територіальних структур центральних органів виконавчої влади, та насамкінець влаштував прес-конференцію для журналістів.

Під час зустрічі з журналістами Юрій Стець висловив своє бачення доцільності створення Міністерства інформаційної політики та відповів на питання колег, оскільки сам багато років присвятив журналістиці. Першочерговим посадовець вважає за необхідне створення концепції інформаційної безпеки країни. «Концепції інформаційної безпеки є складовою національної безпеки загалом. Більше того вони існують у найзахищеніших держав світу, таких як США та провідні європейські демократії», – зазначив Міністр.

Окрім того, персонально для себе пан Юрій вбачає завдання у створенні телебачення, яке транслюватиметься трьома мовами (англійською, українською, російською) за межами України. Воно доноситиме позицію української влади з тих чи інших резонансних подій, яких під час війни особливо багато, та бачення українським суспільством різних ситуацій. В умовах існуючого збройного конфлікту, таке телебачення повинне першим доносити правду до світової спільноти з приводу ходу бойвих дій, їх причин і наслідків. А також воно покликане популяризувати Україну, як державу. Лобіювання даного проекту на рівні Кабміну і перед Президентом, його технічну реалізацію, Юрій стець вважає своїм першим обов'язком, котрий необхідно виконати впродовж 2-3 місяців.

Міністр також наголосив, що в концепції інформаційної безпеки для українського суспільства особливо важливо єдине трактування історії і загалом спільна система цінностей: культурних, духовних, історичних.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДАІ Буковини об'єднує ...
Наступна новина: Вінничина: за добу на ...

КОМЕНТАРІ