Хмельницька область: психологи ДСНС активно надавали психологічну допомогу постраждалим від отруєння дітям та їх рідним в смт. Летичів

Хмельницька область: психологи ДСНС активно надавали психологічну допомогу постраждалим від отруєння дітям та їх рідним в смт. Летичів

31.01.15 08:48 0 698
28 січня до центральної районної лікарні смт. Летичів почали поступати учні 6-11 класів загальноосвітньої школи №1 з симптомами отруєння. Слідом за рятувальниками на місце події прибули психологи Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій для надання постраждалим всебічної адресної психологічної допомоги з застосуванням всіх наявних засобів психологічного призначення.

Прибувши до лікарні, психологи розділилися на дві частини для надання допомоги дітям, які знаходилися в стані середньої тяжкості та їх батькам. Допомога схвильованим батькам проводилася з метою зниження тривожності та занепокоєння щодо подальшого стану здоров’я їх дітей. Безпосередньо в палаті, де знаходилися діти, психологом надавалася емоційна підтримка з метою поступового витіснення негативних психоемоційних переживань та навіювання позитивного налаштування на швидке одужання.

Після проведеної роботи психологів, постраждалі діти та їх батьки стали більш позитивно налаштованими на відновлення свого психологічного і фізичного здоров’я.

Всього за результатами проведеної роботи надано психологічну допомогу 7 дітям та 11 близьким родичам.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ