Для дівчини з Закарпаття шукають кошти на дорогу операцію: не вистачає ще $50 000

Для дівчини з Закарпаття шукають кошти на дорогу операцію: не вистачає ще $50 000

31.01.15 09:32 0 630
Ярослава Мучичка із Закарпаття терміново потребує лікування. Дівчині поставили страшний діагноз – гостра лімфоїдна лейкемія. Операція з трансплантації кісткового мозку коштує близько $300 000. Для хворої вже зібрали більшу частину суми, але ще не вистачає близько $50 000.

Про це повідомляють родичі дівчини.

Ярослава – 28-річна жінка, яку готують до трансплантації кісткового мозку на початок березня 2015 року в Німеччині. Це рідкісне і дуже дороге лікування, але у випадку Ярослави – це єдиний шлях порятунку життя молодої дівчини та мами.

Зважаючи на діагноз, у неї є унікальний шанс на порятунок та повернення до своєї родини на Закарпаття. Ярослава витримала надважку хіміотерапію, в неї вже є донор для пересадки кісткового мозку і більша частина коштів для її лікування також зібрана.

Загальна сума кошів для проведення трансплантації кісткового мозку становить близько $300 000. Більша частина коштів вже зібрана. Для проведення трансплантації Ярославі ще не вистачає близько $50 000.

Після пересадки кісткового мозку реабілітація Ярослави буде здійснюватися в Німеччині протягом року і під пильним наглядом німецьких лікарів з клініки. Ці витрати включені до загальної суми лікування.

Ярослава Мучичка – молода мама. Вона успішно вийшла на останній етап до свого порятунку – трансплантації.

В разі виникнення питань або пропозицій родичі просять звертатися: muchychka@gmail.com.

Реквізити:

Картка ПриватБанку 5363 5423 0333 2515 Мучичка Василь Іванович.

Для інших карток:

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Рівненщини ...
Наступна новина: Тернопілля: «Цьогорічний ...

КОМЕНТАРІ