Вінничина: за добу на автошляхах області сталося 2 дорожньо-транспортні пригоди під час,яких одна людина загинула (+фото)

Вінничина: за добу на автошляхах області сталося 2 дорожньо-транспортні пригоди під час,яких одна людина загинула (+фото)

31.01.15 14:20 0 656
29 січня 2015 року близько 17.45 в Вінницькому районі в селі Вінницькі Хутори по вулиці Немирівське шосе неподалік автосалону "Автомир", 62- річний водій автомобіля "Fiat Fiorino"жителя одного з сіл Вінницького району, здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка переходила проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході, від удару 63-річну жінку відкинуло на автомобіль "АЗЛК-2140", який рухався по суміжній смузі руху.

Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла в автомобілі швидкої допомоги.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася в місті Вінниці на вулиці 30-років Перемоги, 30-річний водій автомобіля "Шевроле", житель міста Жмеринки, не впорався з керуванням та в’їхав у відбійник з послідуючим зіткненням з автомобілем «ГАЗ-ель», який рухався в зустрічному напрямку.



На місці дорожньо-транспортної пригоди, водій автомобіля «ГАЗ-ель» пояснив, що водій легковика поводив себе досить дивно, на звернення не реагував пояснень з приводу пригоди не надавав. Через кілька хвилин після скоєння автопригоди водій легковика втратив свідомість. На місці події працівниками міліції було встановлено, що водій-винуватець ДТП знаходиться в непритомну стані, явних тілесних ушкоджень виявлено не було. В салоні автомобіля було виявлено лікарські засоби, призначенні для лікування депресії.



Водія автомобіля "Шевроле" з діагнозом гостре отруєння невідомою наркотичною речовиною доставлено до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні.

На даний час працівники правоохоронних органів з’ясовують причини та обставини ДТП.https://vk.com/video-68434380_171845725 (відео)

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ