Вінничина: за добу на автошляхах області сталося 2 дорожньо-транспортні пригоди,одна людина загинула

Вінничина: за добу на автошляхах області сталося 2 дорожньо-транспортні пригоди,одна людина загинула

31.01.15 13:35 0 675
29 січня близько 17.45 в Вінницькому районі в селі Вінницькі Хутори по вулиці Немирівське шосе неподалік автосалону "Автомир" 62-річний водій автомобіля "Fiat Fiorino", житель одного з сіл Вінницького району, здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка переходила проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Від удару 63-річну жінку відкинуло на суміжну смугу руху, під колеса автомобіля "АЗЛК-2140".

Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла в автомобілі швидкої допомоги.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася в місті Вінниці на вулиці 30-річчя Перемоги. 30-річний водій автомобіля "Шевроле", житель міста Жмеринки, не впорався з керуванням та в'їхав у відбійник з послідуючим зіткненням з автомобілем «ГАЗ», який рухався в зустрічному напрямку.

На місці дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ГАЗ-ель» пояснив, що водій легковика на звернення не реагував, поводився неадекватно. Через кілька хвилин після скоєння автопригоди водій легковика втратив свідомість. На місці події працівниками міліції було встановлено, що водій-винуватець ДТП знаходиться в непритомну стані, зовнішних тілесних ушкоджень на ньому виявлено не було. В салоні автомобіля було виявлено лікарські засоби, призначені для лікування депресії.

Водія автомобіля "Шевроле" з попереднім діагнозом «гостре отруєння невідомою наркотичною речовиною» доставлено до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні.

На даний час працівники міліції з'ясовують причини та обставини ДТП.

СПР УДАІ УМВС

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Функції Міністерства ...
Наступна новина: На крадіжці автомобіля ...

КОМЕНТАРІ