Житомирські міліціонери затримали автомобільного крадія

Житомирські міліціонери затримали автомобільного крадія

31.01.15 18:12 0 735
Оперативники міськвідділу, до яких за допомогою звернувся житель обласного центру, допомогли повернути чоловікові викрадене майно.

29 січня 29-річний житель м. Житомира повідомив про крадіжку з його автомобіля «ВАЗ-2105». Як розповів міліціонерам заявник, хтось, пошкодивши замок, відкрив водійські дверцята транспортного засобу, тимчасово залишеного на вулиці, та викрав відеореєстратор та дві флеш-карти.

Оперативники карного розшуку встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 38-річний місцевий житель, який у скоєному зізнався.

Шановні громадяни! Аби не втратити власний транспортний засіб та речі, які знаходяться в салоні автомобіля, убезпечити себе від посягань зловмисників, правоохоронці радять дотримуватися елементарних правил перестороги:

- автомобіль необхідно залишати на надійній охоронюваній стоянці, адже зловмисники, які викрадають транспортні засоби, обирають ті, що стоять у дворах будинків та на вулицях без нагляду;

- часто увагу злодіїв привертають цінні речі, залишені всередині. Відтак, залишаючи автівку навіть на нетривалий час, не варто залишати в ній документи, гроші, сучасні ґаджети тощо.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 53-річний ...
Наступна новина: Вінничина: релігійні ...

КОМЕНТАРІ