У Рівненській області професію будуть обирати усвідомлено

У Рівненській області професію будуть обирати усвідомлено

31.01.15 13:24 0 709
Виїзний профорієнтаційний захід провели 28 січня фахівці Сарненського районного центру зайнятості у Глушицькій ЗОШ І-ІІ ст.

Головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Олена Кулик розповіла майбутнім випускникам про послуги державної служби зайнятості, актуальність та престижність робітничих професій, важливість здобуття професійної освіти та можливість проходження навчання за сприяння державної служби зайнятості.

Під час бесіди фахівець наголосила на тому, що професію слід обирати усвідомлено, враховуючи свої інтереси, нахили, здібності, внутрішні переконання, стан здоров'я та потреби суспільства. Кожен із школярів зміг пройти тестові завдання на професійне самовизначення за методикою Д. Голланда. Разом опрацювали формулу вибору професії «Хочу. Можу. Треба». Школярі усвідомили, що при обранні фаху необхідно враховувати не тільки власні бажання та можливості, а й потреби ринку праці. А найцікавіше було учням брати участь у конкурсах та вікторинах, які провела Олена Кулик.

Урок пройшов у дружній, цікавій атмосфері.

На пам'ять про зустріч усі учасники отримали листівки та буклети державної служби зайнятості з інформацією, яка допоможе у виборі майбутнього фаху.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: З наступного тижня на ...

КОМЕНТАРІ