"Свобода" у Володимир-Волинській райраді не голосувала за б'юджет,який не дозволить громаді розв'язувати місцеві проблеми

"Свобода" у Володимир-Волинській райраді не голосувала за б'юджет,який не дозволить громаді розв'язувати місцеві проблеми

31.01.15 12:15 0 737
29 січня 2014 року фракція ВО "Свобода" у Володимир-Волинській райраді через недосконалий механізм формування головного фінансового документа району утрималася при голосуванні за районний б'юджет. Свободівці наголосили, що він не дозволить громаді ефективно вирішувати місцеві проблеми.

"Депутати не повинні бездумно голосувати за районний б'юджет. Вони мають долучатися до його формування, вносити свої пропозиції, а фінансовий відділ повинен їх опрацювати, і лише тоді можна ухвалювати документ. На жаль, змін у підходах до формування районного б'юджету не відбулося. Як ухвалювали за часів Партії регіонів – так і нині ухвалюють. Відбулася зміни керівників держави, але працюють вони за схемами часів Януковича і нав'язують громадам що хочуть. Допоки з депутатів робитимуть статистів і змушуватимуть голосувати за спущений згори б'юджет – жодних змін у країні не відбудеться", – зазначив заступник голови районної ради свободівець Павло Карпюк.

На думку націоналіста, саме депутати, які є представниками громади району, мають активно долучатися до формування бюджету і їх думка повинна бути ключовою. Він наголосив, що саме через недосконалий механізм формування головного фінансового документа району фракція "Свободи" у Володимир-Волинській райраді утрималася при голосуванні за районний б'юджет.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: Пам’ятати про етику і не ...

КОМЕНТАРІ