У Рівненській області зустріч,важлива для успішної співпраці

У Рівненській області зустріч,важлива для успішної співпраці

31.01.15 11:38 0 627
Семінар для фізичних осіб-підприємців відбувся 29 січня в Демидівському районному центрі зайнятості. Проведення заходу пов'язане із внесенням змін до деяких законодавчих актів України щодо легалізації фонду оплати праці.

У заході взяли участь головний державний інспектор праці Територіальної державної інспекції з питань праці у Рівненській області Н. Міщук, головний спеціаліст Демидівського відділення Млинівської об'єднаної державної податкової інспекції головного управління фіскальної служби у Рівненській області Л. Кравець, директор Демидівського районного центру зайнятості Михайло Фінюк та роботодавці району.

Михайло Фінюк розповів про низку законодавчих змін, які торкнулися безпосередньо роботи служби зайнятості в частині порядку реєстрації трудових договорів між фізичними особами-підприємцями та найманими працівниками. Зокрема, з 1 січня 2015 року органи державної служби зайнятості не здійснюють реєстрацію трудових договорів. Разом з тим, директор районного центру зайнятості наголосив на необхідності зняття з реєстрації трудових договорів, зареєстрованих у центрі зайнятості до 01.01.2015 року, у випадку розірвання трудових відносин. Також він розповів про послуги центру зайнятості, акцентувавши увагу присутніх на можливості отримання роботодавцями компенсації витрат, пов'язаних зі сплатою єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Головний державний інспектор праці Територіальної державної інспекції з питань праці у Рівненській області Н. Міщук ознайомила присутніх зі змінами трудового законодавства, а саме: процедурою прийняття на роботу працівників, відповідальністю та величиною штрафних санкцій за порушення у сфері праці і зайнятості, передбаченими Кодексом законів про працю України. Зазначила важливість додержання законодавства про працю та легалізацію використання праці найманих працівників, відповіла на численні запитання присутніх щодо кадрового документування.

Головний спеціаліст Демидівського відділення Млинівської об'єднаної державної податкової інспекції Л. Кравець зосередила увагу присутніх на оподаткуванні фізичних осіб-підприємців.

Головний спеціаліст Демидівського районного центру зайнятості М. Вознюк розповіла про послуги служби зайнятості з професійного навчання.

Учасники заходу активно обговорили порушені питання, обмінялись думками, отримали необхідні роз'яснення та одностайно погодилися з потребою у таких зустрічах.

На завершення директор Демидівського районного центру зайнятості Михайло Фінюк підбив підсумки заходу та висловив упевненість у подальшій співпраці.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое сертификация ...
Наступна новина: Про призначення ...

КОМЕНТАРІ