На Івано-Франківщині взято під варту члена організованої групи,яка діяла у сфері грального бізнесу

На Івано-Франківщині взято під варту члена організованої групи,яка діяла у сфері грального бізнесу

31.01.15 09:46 0 636
Наприкінці минулого року йому та іншим співучасникам цієї злочинної групи було оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом), та обрано запобіжний захід – заставу.

Цю групу працівники прикарпатської міліції викрили торік влітку. Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні було встановлено, що троє жителів Калуша всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» у грудні 2013 року організували підпільну діяльність чотирьох ігрових залів як в своєму місті, так і містах Долина, Надвірна та Болехів. Кожен з них мав певні обов'язки в цій оборудці. Зокрема, калушанин, який наразі перебуває під вартою, відповідно до розробленого плану та розподілу ролей, як співорганізатор ігрових залів виконував функції підбору обслуговуючого персоналу та контролю за його роботою, стежив за порядком та дисципліною у закладах, контролював ведення адміністраторами звітності незаконних доходів.

Під час документування діяльності зловмисників правоохоронці вилучили понад 50 одиниць грального обладнання загальною вартістю близько 120 тисяч гривень.

Як і щодо інших учасників цієї стійкої злочинної організованої групи, яка займалася забороненим видом господарської діяльності, щодо 33-річного калушанина у грудні було застосовано як запобіжний захід заставу. Однак днями з метою запобігання перешкоджанню ним досудовому розслідуванню згідно ухвали Івано-Франківського міського суду фігуранта взято під варту.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські оперативники ...
Наступна новина: На Тернопіллі голова ...

КОМЕНТАРІ