Тернопільські міліціонери затримали "на гарячому" торгівця марихуани

Тернопільські міліціонери затримали "на гарячому" торгівця марихуани

31.01.15 13:12 0 674
Днями співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління міліції припинили незаконний бізнес 24-річного тернополянина. Задля власного збагачення парубок приторговував марихуаною.

Тернополянин не поспішав працевлаштуватися і чесно заробляти на прожиття, а те, що продаж наркотичних засобів приносить непоганий заробіток, знав добре, бо й сам вживав марихуану. Тож вирішив підзаробити, продаючи дурман.

Підприємливий молодик швидко налагодив схему незаконної торгівлі. Клієнтів не бракувало. За один згорток брав від ста до двохсот гривень.

Проте довго розкошувати на кошти, отримані від незаконної торгівлі, зловмиснику не довелося. Правоохоронці затримали його під час продажу наркотиків черговому покупцю. Також у нього вилучили 20 грамів марихуани.

Як повідомив начальник обласного відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Володимир Строїч, наразі підозрюваний, згідно статті 208 КПК, затриманий. Проти нього відкрито кримінальне провадження за статтею 307 ККУ - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ