На Хмельниччині службові особи одного із акціонерних товариств привласнили 40 тонн зерна,що належало державі

На Хмельниччині службові особи одного із акціонерних товариств привласнили 40 тонн зерна,що належало державі

31.01.15 08:46 0 728
Працівники міліції викрили злочинну схему і наразі проводять розслідування. Встановлено, що держава зазнала збитків на суму понад 150 тисяч гривень.

У ході реалізації оперативної інформації працівниками управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області виявлено та задокументовано факт привласнення зерна пшениці посадовими особами одного із приватних акціонерних товариств.

Правоохоронці встановили, що підозрювані, діючи за попередньою змовою, привласнили зерно пшениці 3-го класу в кількості близько 40 тон, яке відповідно до укладених контрактів зберігалось на елеваторі товариства.

Уже підраховано, що розмір матеріальних збитків становить понад 150 тисяч гривень.

По даному факту слідчим відділом Хмельницького МВ УМВС відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові нагородили ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ