З наступного тижня на Луцькому спиртогорілчаному комбінаті відновлять виробництво горілки

З наступного тижня на Луцькому спиртогорілчаному комбінаті відновлять виробництво горілки

31.01.15 13:29 0 671
Про стан справ у спиртогорілчаній галузі, перспективи роботи Луцького спиртогорілчаного комбінату говорили під час зустрічі з колективом виконувач обов'язків директора державного підприємства “Укрспирт” Роман Іванюк, Луцький міський голова Микола Романюк, радник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук.

Роман Іванюк зауважив, що його завданням є виведення з кризи та розвиток державного підприємства “Укрспирт”. Нині він ознайомлюється з роботою підприємств, які входять до складу концерну. Шукає активно керівник підприємства й нові ринки збуту для виробленої продукції. Активно на українському ринку спирту працюють виробники з сусідніх держав. Роман Іванюк поставив перед собою завдання збільшити виробництво спирту, зробити, аби вітчизняні виробники горілки купували сировину у ДП “Укрспирт”. Також, за його словами, питання приватизації підприємства знято з розгляду.

Великі плани у Романа Іванюка щодо розвитку Луцького спиртогорілчаного комбінату. Тут планують відновити активне виробництво. Зокрема, наступного тижня знову буде розпочато виробництво горілки. За словами в.о. директора ДП “Укрспирт” тут планують збільшити виробництво спирту. Він зауважив, що у планах реалізовувати спирт, адже його об'ємів при стабільній роботі Луцького спиртогорілчаного комбінату буде забагато для власного виробництва горілки.

Роман Іванюк зауважив, що головним завданням є забезпечити стабільну роботу луцького підприємства. Він наголосив, що сам лучанин і йому небайдужа доля нашого підприємства. Тож скорочення кількості працівників не буде. Також наголосив на важливості впровадження енергозберігаючих заходів та зменшення собівартості продукції.

В.о. директора ДП “Укрспирт” запевнив працівників, що зі свого боку він зробить все можливе для стабільної роботи Луцького спиртогорілчаного комбінату.

Також Роман Іванюк попросив в обласної та міської влад сприяння у роботі підприємства та реалізації його продукції на теренах краю.

Керівник Луцького спиртогорілчаного комбінату Денис Шмаров зауважив, що нині завершуються останні підготовчі роботи щодо відновлення виробництва горілки. Також він повідомив, що планують відновити роботу й фірмового магазину, який діяв колись біля підприємства, аби реалізовувати власну продукцію.

Допомогти у відновлені та роботі Луцького спиртогорілчаного комбінату пообіцяв міський голова Микола Романюк. Він наголосив, що міська влада зацікавлена у стабільній роботі підприємства. Нині тут 160 працівників. Це мешканці міста, які матимуть постійну роботу та заробітну плату. Відповідно і йтимуть відрахування до міського бюджету.

Важливим моментом Микола Романюк назвав завдання обласної та міської влади у сприянні реалізації продукції підприємства на теренах Волині та Луцька. Він пригадав, що колись головою облдержадміністрації було видано розпорядження про сприяння реалізації продукції Луцького спиртогорілчаного комбінату.

Сприяти у роботі підприємства пообіцяв і радник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук. Він назвав позитивним кроком відновлення виробництва горілки Луцьким спиртогорілчаним комбінатом. За його словами, стабільна робота підприємства є дуже важливим моментом для економіки Волині.

Наголосив Сергій Кошарук й на важливості впровадження енергозберігаючих заходів.

Після завершення зустрічі з трудовим колективом виконувач обов'язків директора державного підприємства “Укрспирт” Роман Іванюк, Луцький міський голова Микола Романюк та радник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук оглянули виробничі потужності Луцького спиртогорілчаного комбінату.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: ДАІ Буковини об'єднує ...

КОМЕНТАРІ