рятувальники роз’яснили працівникам «Рівнеоблводоканал» правила пожежної безпеки

рятувальники роз’яснили працівникам «Рівнеоблводоканал» правила пожежної безпеки

31.01.15 12:04 0 656
29 січня співробітники Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області провели для працівників «Рівнеоблводоканал» профілактичну лекцію з питань пожежної безпеки.

Рятувальники роз’яснили присутнім основні правила пожежної безпеки та порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, а також навчили користуватися первинними засобами пожежогасіння.

«Якщо виникла пожежа - не піддавайтесь паніці, відразу телефонуйте в Службу порятунку за номером «101» та повідомте адресу, де сталося загоряння. Включені електроприлади заборонено гасити водою. Під час евакуації рухайтеся якомога нижче до підлоги, щоб не учадіти, пам’ятайте, що дим завжди піднімається вгору. Допомагайте іншим людям евакуюватися з палаючого приміщення, але не забувайте про власне життя», - наголошували рятувальники міськрайонного управління.

По завершенню профілактичної лекції співробітники Держслужби з НС вручили працівникам тематичні листівки та пам’ятки, які містять основні правила пожежної безпеки.

У свою чергу, керівництво підприємства висловило слова вдячності рятувальникам за змістовні виступи та попросили й надалі проводити подібні лекції.

Подібні заходи проводяться регулярно, а фахівці ДСНС намагаються донести до колективів підприємств, установ та організацій якомога більше актуальної інформації з питань цивільного захисту.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині з будинку ...
Наступна новина: Вінничина: міліціонери ...

КОМЕНТАРІ