У Рівненській області рятувальники допомогли відправити у зону АТО гуманітарний вантаж

У Рівненській області рятувальники допомогли відправити у зону АТО гуманітарний вантаж

31.01.15 11:16 0 678
Потреба у гуманітарній допомозі в зоні проведення антитерористичної операції зросла, як ніколи. Її потребують не тільки захисники нашої країни, а й мирні громадяни, які проживають в районах АТО.

У зв’язку з цим, Володимирецьким районним осередком Рівненської обласної організації Товариства Червоного Хреста України організовано постійний збір теплого одягу, засобів гігієни та продуктів харчування з подальшим відправленням у зону АТО. Так, 29 січня з Володимирця на Схід України за допомоги благодійного фонду «Єдність» був відправлений черговий гуманітарний вантаж, який зібрали небайдужі громадяни району. Допомогу у завантаженні продуктів харчування вже традиційно надали рятувальники держслужби з НС.

Збір та відправлення такої допомоги буде проводитися і надалі, тому закликаємо всіх небайдужих громадян долучатися до даної роботи. Людям в зоні АТО зараз потрібний теплий одяг (пальта, куртки, светри), взуття, а також продукти харчування (картопля, буряк, морква та ін.), предмети першої необхідності. Адже є люди похилого віку, самотні, інваліди і ми повинні їх зараз підтримати.

Усі хто має намір допомогти, просимо звертатись до районного осередку Товариства Червоного Хреста України. Контактна особа: Давидюк Галина Іванівна, тел. 0680393659.

Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ