В Чернівецькій області функціонує Мобільна групу для реагування на НС та захисту населення

В Чернівецькій області функціонує Мобільна групу для реагування на НС та захисту населення

31.01.15 16:23 0 708
На території аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області функціонує Мобільна група для реагування на надзвичайні ситуації техногенного характеру на найважливіших об’єктах інфраструктури краю та захисту населення від її наслідків.

До складу Мобільної групи входять працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області, УМВС, Чернівціобленерго, Чернівцігаз, облавтодору, Дністровсько-прутського басейнового управління водних ресурсів, Департаменту охорони здоров’я, Управління ЖКГ та Управління інфраструктури Чернівецької ОДА. Для виконання завдань за призначенням залучатиметься 22 одиниці спецтехніки: інженерна техніка, засоби радіаційної, хімічної, бактеріологічної розвідки Управління та чергові аварійні бригади інших служб цивільного захисту. Мобільна група працюватиме у цілодобовому режимі.

«Уся техніка, яка залучена до роботи Мобільної групи, технічно справна, заправлена паливно-мастильними матеріалами та готова до дій за призначенням» – повідомив заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Сергій Шмиголь.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За вбивство волинянки ...
Наступна новина: На Вінниччині психологи ...

КОМЕНТАРІ