У Рівному провели перший у 2015 році інформаційний семінар з головами ОСББ

У Рівному провели перший у 2015 році інформаційний семінар з головами ОСББ

31.01.15 12:43 0 618
В рамках впровадження заходів Муніципальної програми сталого розвитку м. Рівного на 2013 – 2017 роки 29 січня у Рівному провели інформаційний семінар для голів житлових об'єднань і громадських організацій.

У заході брали участь 66 осіб, які звернулися до управління економіки міста з проханням включити реалізацію їхніх проектів до заходів МПСР на 2015 рік, а саме:

- капітальний ремонт інженерних мереж – 19 проектів;

- утеплення будинків – 15 проектів;

- різне – 33 проекти.

Проектні заявки з кошторисними розрахунками від громад будуть прийматися до 1 березня 2015 року.

- Відучора ми розпочинаємо черговий етап програми Муніципальної програми сталого розвитку (МПСР). Вкотре кажу, це унікальна програма, яка дає можливість ОСББ покращити стан своїх будинків. Усі будинки на паритетних умовах фінансує місто. Зокрема, 80 відсотків вартості будь-яких робіт ми профінансуємо, якщо ви вперше до нас звернулися.

У цьому році ми надаємо перевагу проектам з енергозбереження – встановлення лічильників тепла, встановлення регуляторів тепла, а також утеплення будинків. Будемо всіма можливими для міської влади способами допомагати мешканцям ОСББ жити комфортно, тепло і дешево, - розповів міський голова Рівного Володимир Хомко.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Львівщина: честь на гроші ...

КОМЕНТАРІ