З лютого у Рівному гаряча вода буде за графіком

З лютого у Рівному гаряча вода буде за графіком

31.01.15 11:11 0 686
ТОВ «Рівнетеплоенерго» повідомило, що робить це з метою раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів.

Графік затвердило управління житлово-комунального господарства Рівного, відтак:

від котелень на вулицях Березовського, 20; Київська, 6а; Відінська, 21а; Курчатова, 54а; Мірющенка, 41в; Чорновола, 74в; Соборна, 225к; Герцена, 5а; Жукова, 22; Поліська, 5б; Коперніка, 44б; Макарова, 41; Сошенка, 5б; Будівельників, 8; Будівельників, 2а; Гагаріна, 17 гаряча вода буде щоденно з 6.30 до 9.00 і з 18.00 до 22.30;

від котелень на вулицях Буковинська, 12а (ІІ, ІІІ черги); Буковинська, 14а; Київська, 60б; Дворецька, 108д; Кн. Володимира, 75б гарячу воду подаватимуть щоденно з 6.00 до 24.00.

Коментар міського голови Рівного Володимира Хомка:

- Одразу хочу сказати, що ні в міста, ні в області, ні в наших теплопостачальних підприємств немає ніяких проблем ні з платежами, ні з грошима. Проблема є в держави –немає достатньої кількості газу. Тому на початку опалювального сезону кожному місту і області було доведено ліміти використання газу. Наш ліміт – 55 мільйонів кубометрів, наразі ми використали – 48 мільйонів. І щоб нам до березня не залишитись без газу взагалі і не було проблем з опаленням, ми змушені шукати якийсь спосіб вписатись в той ліміт, який визначила держава.

Тому й було введено цей графік. До речі, вже багато міст перейшли на нього ще раніше. Крім того, цей графік не „залізно” встановлений, ми можемо його скоригувати, якщо будуть нарікання мешканців, але мусимо вписатись в той ліміт.

Я з розумінням ставлюся до введення цього графіку, бо в державі дійсно немає газу. І прошу рівнян також з розумінням до цього поставитись.

Йде війна, Росія робить усе для того, щоб Україна себе почувала найгірше.

Стосовно перерахунків: саме підприємство ТОВ „Рівнетеплоенерго” прийняло рішення – там де вода буде подаватися за графіком, буде встановлено понижуючий коефіцієнт 0,8 на оплату.

Але я раджу особисто, всім хто має таку можливість – встановіть собі лічильник. Це буде колосальна економія, з огляду на те, що ви будете споживати менше гарячої води.

Після березня держава закупить додаткову кількість газу і ми відмінимо цей графік.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ