У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

31.01.15 08:57 0 675
За добу до міліції надійшло 19 повідомлень про скоєння крадіжок. За 13 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- Міліціонери встановили, що крадіжку з господарства 29-річного жителя села Золотолин Костопільського району скоїв 20-річний односелець потерпілого. Зловмисник, пошкодивши замок вхідних дверей, проник до приміщення літньої кухні та викрав будівельні матеріали. Сума збитку встановлюється.

- Міліціонери встановили, що крадіжку телефонного кабелю у селі Срібне Радивилівського району скоїли 24-річний та 21-річний місцеві жителі. Зловмисники, шляхом вільного доступу скоїли крадіжку повітряного телефонного кабелю з мідною серединою загальною довжиною близько 150 метрів. Сума збитку встановлюється. Сума збитку встановлюється.

- Міліціонери встановили, що крадіжку з господарства 29-річної жительки села Здовбиця Здолбунівського району скоїв 39-річний Юрій зі Здолбунова. Зловмисник, викрав з будинку потерпілої продукти харчування.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ