Прикарпатські правоохоронці удосконалюють свої навички та вміння на базі навчально-тренувального центру УМВС

Прикарпатські правоохоронці удосконалюють свої навички та вміння на базі навчально-тренувального центру УМВС

31.01.15 08:31 0 580
Задля захисту життя, прав та свободи співвітчизників, територіальної цілісності України, міліціонери з усіх підрозділів краю максимально працюють над підвищенням професійних навичок і згідно складених графіків відвідують заняття навчально-тренувального центру.

Мета занять це - вдосконалення готовності, якості бойової та спеціальної підготовки міліціонерів. Навчання проводяться в кілька етапів. Тут досвідчені інструктори проводять щоденні заняття із тактико-спеціальної, фізичної, медичної та вогневої підготовки. Міліціонери з усієї області, почергово відпрацьовують навички зі стрільби, проходять заняття із тактики дій по захопленню та звільненню будівель, заручників, затримання озброєних злочинців. Окрім того, для роботи залучено психологів та експертів НДЕКЦ, також значна увага приділяється у питаннях протидії тероризму.

Щодо вдосконаленні навичок із вогневої підготовки, тут використовується нововведення. Мова ведеться про страйкбольну зброю, що максимально наближена у використанні до справжньої. І, звичайно, за допомогою неї міліціонери і мають можливість використовувати її в дії. Така практика, на жаль, правоохоронцям у будь-який час може знадобитися для використання у такому жорстокому і водночас, реальному сьогоденні.

Бійці батальйону спеціального призначення «Івано-Франківськ», що був створений у квітні поточного року в структурі міліції громадської безпеки УМВС, хоча і створювався за спрощеною процедурою, але бійців готували ці ж спеціалісти на базі цього міліцейського центру.

У сьогоднішній день потрібно впевнено стояти на захисті територіальної цілісності нашої країни, наших домівок і наших родин. Керівництво УМВС в області дбає аби підлеглі, котрі вирушають у східні регіони України і навіть ті, що несуть службу у гарнізоні були підготовлені. Щоб міліціонери не тільки отримали важливу інформацію, а й змогли застосувати її на практиці, а це - основна мета проведення додаткових навчань у навчально-тренувальному центрі УМВС.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ