Злодійкуватий кавалер поцупив у тернополянки ноутбук

Злодійкуватий кавалер поцупив у тернополянки ноутбук

31.01.15 09:20 0 622
Чи могла подумати 28-річна жителька обласного центру, що в особі залицяльника зустріне нікчемного злодія? Бо коли помітила пропажу з помешкання ноутбука, вартістю понад дві тисячі гривень, дівчина спочатку запідозрила, що до квартири забрався злодій. Поспішила звернутися за допомогою до правоохоронців.

Працівники міліції почали з'ясовувати обставини крадіжки. Замки та вікна помешкання не були пошкоджені, що наводило міліціонерів на думку, про причетність до крадіжки когось з близького оточення мешканців квартири. Вони стали перевіряти усіх знайомих потерпілої та її двох подруг, з якими вона проживала в квартирі. В ході слідчо-оперативних дій працівники міліції встановили особу підозрюваного у крадіжці. Ним виявився 22-річний кавалер потерпілої.

Парубок в минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом. Познайомившись з дівчиною, тернополянин почав часто бувати у неї в гостях. Дівчата радо приймали привітного кавалера та навіть не сподівалися, що той виявиться злодієм.

Одного разу залицяльник залишився на ніч. Вранці господиня помешкання поспішала на роботу, а хлопця залишила в квартирі. А він, прихопивши з собою ноутбук, поспішив з ним до ломбарду. Техніку здав, а гроші швидко витратив на власні потреби.

Однак уникнути відповідальності не вдалося. Працівники міліції розшукали злодійкуватого залицяльника. За фактом злочину відкрито кримінальне провадження згідно статті 185 ККУ – крадіжка.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луганчанина,який вкрав ...
Наступна новина: Вінницькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ