В Ужгороді міліціонери викрили дует грабіжників

В Ужгороді міліціонери викрили дует грабіжників

31.01.15 10:28 0 667
Працівники карного розшуку міліції викрили двох зухвальців, які, навідавшись до продуктового магазину, зайшли за прилавок, схопили гаманець з грошима та втекли.

Днями із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 56-річна ужгородка, приватний підприємець. Жінка повідомила, що близько 17-ї години до її магазину зайшли двоє невідомих громадян. Один із них зайшов за прилавок, вхопив її гаманець з грошима, далі обоє вибігли на вулицю та зникли у невідомому напрямку.

Завдяки професійним діям міліціонерів злочин було розкрито «за гарячими слідами». За наданими потерпілою прикметами, працівниками карного розшуку міліції встановлено, що до скоєння злочину причетні двоє 23-річних ужгородців. Молодики неодноразово потрапляли в поле зору міліціонерів. Один із зловмисників вже притягався до відповідальності за скоєння аналогічного злочину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж), що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Триває досудове розслідування.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сотрудничество с ...
Наступна новина: Відповідальність за ...

КОМЕНТАРІ