В Закарпатській області у Мукачеві пасинок вкрав бензопилу у гостей,які прийшли до його вітчима

В Закарпатській області у Мукачеві пасинок вкрав бензопилу у гостей,які прийшли до його вітчима

31.01.15 13:03 0 686
Оперативні працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції викрили 22-річного молодого чоловіка, який викрав чужу бензопилу. Сума збитку становить тисячу гривень.

Потерпілий, 34-річний житель с.Кленовець, звернувся із заявою в Мукачівський міськвідділ міліції про крадіжку.

Оперативники під час перевірки встановили, що того дня подружжя з районного центру приїхало до своїх знайомих до Мукачева, аби допомогти по господарству, а саме різати дрова. Для цього привезли з собою бензопилу, яку залишили в коридорі, проте вже через деякий час її там не знайшли.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний пасинок господарів, раніше судимий за подібні злочини. Хлопець зізнався у скоєному та пояснив, що крадене мав намір продати.

Речовий доказ вилучено. Слідчий розпочав кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Фінансові показники,які ...

КОМЕНТАРІ