Закарпатські міліціонери викрили зловмисника,який кинув "коктейль Молотова" у сільську школу на Ужгородщині

Закарпатські міліціонери викрили зловмисника,який кинув "коктейль Молотова" у сільську школу на Ужгородщині

31.01.15 17:10 0 773
17-річний зловмисник свого часу вчився у цій школі. Чому саме він вирішив «пустити півня» у рідну школу, з′ясовуватимуть слідчі.

серед ночі зайнялася школа в селі Чертеж Ужгородського району. На місце пригоди виїхали пожежні та працівники Ужгородського райвідділу міліції.

Як з′ясували правоохоронці, «червоного півня» у школу пустив 17-річний житель сусіднього села Вовкове. Цей хлопчина свого часу вчився у Чертежі, а далі пішов у ПТУ. Вочевидь, в душі юнака були якісь неприємні спогади, повязані з навчанням. Або всьому виною клята горілка…

Добряче хильнувши зайвого, юнак вирішив залізти в рідну колись школу. Серед ночі віджав вікно й проник до методичного кабінету. Тут йому приглянувся ноутбук, який вирішив забрати собі. Вочевидь, аби замести сліди крадіжки, злодій вирішив запалити приміщення…

Далі аналогічним чином зловмисник підпалив кабінет учительської, після чого виліз із краденим ноутбуком через вікно назовні.

Проте юний палій був настільки пяний, що далеко відійти не зміг. Невдовзі пожежу в школі помітив учитель трудової справи й прибіг на місце пригоди, паралельно зателефонувавши в МНС.

Біля палаючої школи вчитель помітив пяного хлопчину, якого колись вчив. Той, в подальшому і зізнався, що підпал школи – його рук справа…

Працівники міліції, котрі прибули на місце пожежі затримали зловмисника й доставили його в райвідділ. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.194 ч.2 Кримінального кодексу України (Навмисне знищення майна шляхом підпалу). Окрім цього, неповнолітньому палію доведеться відповідати ще й за скоєння крадіжки з проникненням у приміщення (ст.185 ч.3 ККУ). Слідство у справі триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині міліція ...

КОМЕНТАРІ