Тернопілля: «Цьогорічний бюджет має стати бюджетом нового мислення,бюджетом реформ»

Тернопілля: «Цьогорічний бюджет має стати бюджетом нового мислення,бюджетом реформ»

31.01.15 09:36 0 703
У цьому переконаний голова обласної ради Василь Хомінець: «Отримавши, запропонований виконавчою гілкою влади проект бюджету, обласна рада доклала чимало зусиль, щоб змінити самі підходи до розподілу коштів. Адже отримавши хай і не захмарну суму, будь-яка чи то галузь, чи конкретна установа і далі продовжує працювати по-старому, не шукаючи шляхів оптимізації, навіть не спробувавши щось змінити, не зробивши жодного кроку назустріч реформуванню. Ми всі добре розуміємо, що жити по-старому не можна. Тому обласна рада, постійна комісія з питань бюджету внесли значні зміни до запропонованого проекту. У тому числі:

* 1. «Тернопільській обласній державній адміністрації:

1.1. Доручити головним розпорядникам коштів обласного бюджету (департаментам обласної державної адміністрації: охорони здоров'я, освіти і науки, культури, релігій та національностей, соціального захисту населення, сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту) забезпечити розроблення у 2-х місячний термін конкретних заходів та пропозицій щодо визначення системних напрямів удосконалення і формування оптимальної мережі підвідомчих бюджетних установ та відповідно до цього передбачивши внесення змін в частині обсягів фінансування передбачених в обласному бюджеті 2015 року на здійснення видатків з утримання окремих бюджетних установ, особливу увагу звернувши щодо вжиття заходів по зменшенню видатків на утримання управлінського персоналу (утримання заступників керівника установи в кількості не більше 2-х чоловік, упорядкування інших структурних змін в штатній чисельності працівників).

1.2. Забезпечити подання в установленому порядку до 01 квітня 2015 року проекту змін до обласного бюджету на 2015 рік з врахуванням напрацювань по заходах і пропозиціях визначених в підпункті 1.1. на розгляд та затвердження Тернопільської обласної ради.»

Впевнений, громада Тернопілля нас підтримає», – наголошує очільник облради.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Для дівчини з Закарпаття ...
Наступна новина: Волинські оперативники ...

КОМЕНТАРІ