На КП «Луцькводоканал» посилили охорону стратегічних об’єктів!

На КП «Луцькводоканал» посилили охорону стратегічних об’єктів!

02.02.15 12:35 0 722
З метою забезпечення протидії можливим проявам терористичного та диверсійного характеру на КП «Луцькводоканал» посилено заходи безпеки стратегічно важливих об'єктів.

Об'єкти КП «Луцькводоканал» мають стратегічне значення для життєдіяльності Луцька. З метою недопущення будь-яких провокацій та диверсій, які могли б спровокувати збої в роботі системи водопостачання та водовідведення та нести загрозу місту, окрім власної служби охорони головні об'єкти підприємства охоронятимуть ще й бійці роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь», а також співробітники спецпідрозділу «Беркут».

«До контроль за водозаборами підприємства здійснювався цілодобово силами власної відомчої служби охорони з використанням комплексу тривожної сигналізації та камер відеоспостереження. Тепер ці об'єкти перебуватимуть під посиленою охороною ще й спецпідрозділів УМВС України в області. Посилили охорону в нічний час з залученням особового складу спецпідрозділу «Беркут» та «Світязь». Наразі підприємство працює в штатному режимі, робота систем водопроводу та каналізації знаходиться під повним контролем» - повідомляє Михайло Чуль, начальник відділу охорони об'єктів КП «Луцькводоканал» (на фото).

Разом з цим, зі співробітниками охорони підприємства проведені додаткові заняття щодо забезпечення режиму фізичної охорони об'єктів, а також алгоритму дій при виникненні надзвичайних ситуацій. Крім цього, водозабірні станції обнесені бетонним парканом з колючим дротом та встановлені пропускні пункти, на яких охоронники підприємства несуть постійну добову охорону.

Нагадаємо також, що між КП «Луцькводоканал» та ПП «Кобра-Сервіс» укладено договір, згідно якого всі об'єкти водоканалу спільно охороняються відомчою охороною підприємства та ПП «Кобра-Сервіс», та в разі виникнення надзвичайних ситуацій на об'єкт прибувають бійці зазначеного підрозділу.

Прес-служба КП «Луцькводоканал»

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Вінничині зміни до ...

КОМЕНТАРІ