У Львівській області проведено семінар-нараду із головними державними інспекторами у сфері пожежної та техногенної безпеки

У Львівській області проведено семінар-нараду із головними державними інспекторами у сфері пожежної та техногенної безпеки

02.02.15 15:36 0 718
На базі Головного управління ДСНС України у Львівській області відбулася семінар-нарада із головними державними інспекторами у сфері пожежної та техногенної безпеки. Очолив засідання заступник начальника ГУ ДСНС України у Львівській області з державного нагляду та контролю Юрій Кагітін.

Пріоритетні питання під час обговорення стосувалися доведення до усіх присутніх протоколу селекторної наради при Прем’єр-міністрі України щодо безпеки громадян України та захисту найважливіших об’єктів інфраструктури, а також визначення порядку та термінів проведення спеціальних об’єктових навчань на підприємствах області.

За результатами наради фахівці наглядово-профілактичного блоку вирішили підготувати листи-запити керівникам підприємств, щодо виконання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, цивільного захистку згідно Тимчасових методичних рекомендацій щодо організації наглядово-профілактичної діяльності територіальними органами ДСНС України.

Також домовлено у найкоротші терміни ініціювати перед районними та міськими комісіями з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій проведення обстежень стану готовності захисних споруд цивільного захисту, із залученням представників районних адміністрацій, спеціалістів з питань цивільного захисту, органів виконавчої влади.

Важливим аспектом роботи рятувальників в умовах сьогодення є проведення результативної інформаційної кампанії. Для цього інспектори під час наради визначили провести роботу з органами місцевого самоврядування, щодо публічного інформування населення про місця можливого укриття населення у захисних спорудах цивільного захисту у разі ймовірного виникнення надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ