На Вінничині міліціонери викрили неповнолітнього зловмисника,який обікрав подружжя односельців

На Вінничині міліціонери викрили неповнолітнього зловмисника,який обікрав подружжя односельців

02.02.15 09:16 0 688
Праціники міліції Козятинського райвідділу міліції затримали 13-річного підлітка за підозрою у скоєнні крадіжки. У пошуках легких грошей неповнолітній з будинку своїх сусідів за декілька разів викрав 26 000 гривень.

Жертвою зловмисника стало подружжя пенсіонерів, які проживають по-сусідству з ним. Хлопець, вихованням якого займається лише мати, часто приходив до них та допомагав по господарсту.

Користуючись тим, що господарі по вечорам ходили на роботу та ніколи не зачиняли свій будинок, малолітній заходив в хату та виносив «незначні» суми коштів. Господарка до останнього списувала зникнення грошей на власну забудькуватість, доки не виявила, що з будинку зникли заощадження у сумі 26 000 гривень.

Як з'ясувалось, зловмисником виявився «маленький помічник». У нього міліціонери вилучили частину грошей, мобільний телефон та телевізор, які він придбав за викрадені кошти. В поле зору правоохоронців підліток раніше не потрапляв. Хлопець визнав свою провину.

Наразі працівники міліції з'ясовують чи знала мати неповнолітнього про «кримінальні заробітки» сина.

За фактом крадіжки працівниками міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Такий злочин карається ув'язненням до 6 років, однак враховуючи вік правопорушника, його очікують примусові заходи виховного характеру.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери провели ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ