На Рівненщині двоє дітей втопилися у водоймі

На Рівненщині двоє дітей втопилися у водоймі

02.02.15 10:25 0 715
30 січня біля 19 години до чергової частини Сарненського райвідділу міліції надійшло тривожне повідомлення про те, що під кригу провалилися діти шкільного віку.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції.

Правоохоронці встановили, що, ідучи зі школи, троє хлопчиків пішли на ставок за селом Бутейки ловити рибу. Один із них, який ще був на березі водойми, побачив, що двоє його друзів, які йшли по кризі ставка, провалилися під лід.

На крик дітей прибіг місцевий житель та намагався їх врятувати. Одного із хлопців він витягнув з води. Цим часом збіглися місцеві жителі та викликали швидку допомогу. Чоловік намагався рятувати хлопчину разом із фельдшером. Інші мешканці села шукали другого хлопчика. Через декілька хвилин його знайшли та також вживали реанімаційні заходи. Однак, в кареті швидкої допомоги констатували смерть 12-річного Олександра та 9-річного Владислава. Двоє дітей доставили в морг Сарненської ЦРЛ.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування, - зазначив начальник Сарненського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Міщеня. – Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Наталія Кирковська,

Сарненськоий РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПриватБанк закликав ...
Наступна новина: На Тернопіллі почаївська ...

КОМЕНТАРІ