Чернігівська область: рятувальники навчають населення заходам безпеки

Чернігівська область: рятувальники навчають населення заходам безпеки

02.02.15 15:26 0 707
Навчання населення заходам безпеки життєдіяльності є одним з пріоритетних завдань Державної служби України з надзвичайних ситуацій. У зв’язку з цим, на Чернігівщині рятувальники постійно проводять відпрацювання житлового сектору громадян.

Лише з 26 по 30 січня співробітники підрозділів Управління ДСНС у Чернігівській області спільно з представниками органів місцевого самоврядування, міліції, соціальної та газової служб, громадськими активістами відпрацювали 23 населені пункти.

"Профілактичні заходи мають мету роз'яснити громадянам наслідки недотримання правил безпечної поведінки у побуті та ознайомити людей з діями у разі виникнення пожеж, надзвичайних подій та при виявленні вибухонебезпечних чи підозрілих предметів", - зазначив начальник УДСНС у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Ігор Федоренко.

Під час відпрацювань населених пунктів області особлива увага приділяється профілактичній роботі з непрацюючим населенням, людьми похилого віку, інвалідами, багатодітними та неблагонадійними родинами. Адже, як свідчить статистики, лихо найчастіше приходить у оселі саме цих громадян. Рейдові бригади звертають увагу мешканців на необхідність приведення у безпечний протипожежний стан приладів опалення й електромереж, вказують на наявні недоліки та вручають тематичні пам’ятки й листівки.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі ...

КОМЕНТАРІ