На Тернопіллі в ОДА роз’яснили зміни у податковому законодавстві

На Тернопіллі в ОДА роз’яснили зміни у податковому законодавстві

02.02.15 08:19 0 928
За сприяння виконувача обов'язків голови облдержадміністрації Івана Крисака відбувся семінар, під час якого фахівці Головного управління ДФС Тернопільщини детальніше розповіли про зміни у Податковому законодавстві. Участь у семінарі взяли працівники усіх структурних підрозділів ОДА. Відбувся він 31 січня.

Як зазначила директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва ОДА Галина Воляник, у зв'язку з прийняттям змін до законодавчих актів та нормативно-правової бази виникає чимало питань саме до фахівців у податковій сфері.

«Є дуже багато нюансів у яких потрібно пояснення фахівців своєї справи, - констатувала Галина Воляник. – Я думаю, що усі структурні підрозділи ОДА цікавляться цими питаннями незалежно від того, у якій сфері вони працюють. Сьогоднішній семінар, коли за допомогою доступних презентацій та за умови відкритого діалогу допоможе зорієнтуватися у нововведеннях у податковому законодавстві».

За словами заступника начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Сергія Господарика, відбулося дуже багато змін, як по платежах державного так і місцевого бюджетів.

«Ми провели ряд семінарів у районах та в області. В четвер відбувався дуже великий семінар за кількістю платників, тому що вони потребують багато пояснень. – наголосив Степан Господарик. - Наступного тижня ми плануємо провести семінари у 4-х районах з метою роз'яснення податкового законодавства».

Під час семінару обговорили актуальні зміни в особливостях нарахування та сплати податку на додану вартість, податку на доходи фізичних осіб, військового збору, податку на нерухомість, єдиного соціального внеску, податку на прибуток та інших обов'язкових платежів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ