На Тернопільщині провели в останню путь 27-річного кіборга Ігоря Римара

На Тернопільщині провели в останню путь 27-річного кіборга Ігоря Римара

02.02.15 16:29 0 1411
30 січня поховали 27-річного “кіборга” Ігоря Римара родом із села Трибухівці Бучацького району.

Захищаючи Донецький аеропорт, боєць 9 січня потрапив під мінометний обстріл. Ігор служив у 80-ій окремій аеромобільній бригаді і разом з побратимами відбивав наступи бойовиків. «Кіборга» поранило мінометним снарядом. У бою йому відірвало руку, розтрощило щелепу і гортань. Через постійні обстріли знесиленому від болю воякові довелося пролежати на полі бою близько семи годин, перш ніж його доправили до шпиталю в Харків, а потім у Київському військовому шпиталі переніс чотири операції. Лікарі майже три тижні боролися за життя нашого земляка, але жодних гарантій не давали.

За його здоров'я молилися в церквах, краяни збирали допомогу на лікування, але Господь покликав Ігоря до Себе. Разом із Героями Небесної Сотні Ігорем Костенком та Василем Мойсеєм із Зубриця, загиблим воїном АТО Русланом Ступулою з Костільник Ігор Римар, 27 січня, поповнив Армію Небесних Захисників України.

Він був доброю дитиною для своїх батьків, коханим чоловіком для дружини, щирим другом, а головне - справжнім патріотом. Таким він і залишиться у серцях усіх, хто його знав…

В останню путь Героя провели не тільки всі мешканці села, а й керівництво та жителі району, рідні, друзі. Квітами, стрічками і свічками встелили дорогу, якою несли тіло загиблого військового.

Героя поховали на цвинтарі с. Трибухівці.

Вічна йому пам'ять. Герої не вмирають!

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині провели в ...
Наступна новина: Волинська область: освітян ...

КОМЕНТАРІ