Закарпаття: на Рахівщині затримали трьох осіб за реалізацію наркотичних засобів

Закарпаття: на Рахівщині затримали трьох осіб за реалізацію наркотичних засобів

02.02.15 11:33 0 656
Працівники Рахівського райвідділу міліції протягом доби виявили кілька фактів незаконного збуту наркотичних речовин мешканцями району.

Правоохоронці задокументували реалізацію наркотичних речовин рослинного походження в Рахові, смт.Ясіня та с.Лазещина. Окрім того, в кожного із затриманих працівники міліції виявили та вилучили по декілька розфасованих пакетів з марихуаною.

- Усі зловмисники затримані слідчим Рахівського райвідділу міліції в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу, - каже очільник рахівських правоохоронців Людвіг Файт. - За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання, виготовлення, збут наркотичних засобів), за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Вилучені наркотичні речовини правоохоронці направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ