Державтоінспектори Закарпаття навчали учнів з Ужгорода

Державтоінспектори Закарпаття навчали учнів з Ужгорода

02.02.15 10:03 0 761
Днями працівники УДАІ УМВС завітали до школи №5 м.Ужгорода з програмою вивчення Правил Дорожнього руху. Першими навчались наймолодші дітки – учні першого класу, другими - учні 4-го класу.

Активна участь дітей під час занять примусила інспекторів ДАІ затриматися на довший час, аніж це було заплановано. Дітки в цілому володіють інформацією щодо поведінки на дорозі, але багато питань потрібно було ретельно роз'яснити і навчити дітей, як правильно переходити дорогу, де повинна сидіти дитина в автомобілі, як безпечно їздити на велосипеді і т.д.

Особлива увага приділялась поведінці дітей на дорогах. Адже нещодавно закінчились зимові канікули і дітки, зазвичай, важко входять в ритм навчального процесу та позашкільного часу.

За допомогою наочних матеріалів учні легше вивчають Правила дорожнього руху. За активну участь інспектори ДАІ подарували діткам листівки з безпеки дорожнього руху та пообіцяли частіше навідуватися до школи і провіряти вивчений матеріал.

Державтоінспекція Закарпаття звертається до водіїв з проханням не забувати: поведінка дитини на дорозі часто є непередбачуваною, тож слід бути особливо уважними до маленьких учасників дорожнього руху.

Приділити більше уваги малюкам потрібно й батькам. Пам'ятайте: безпека ваших дітей насамперед залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І, звичайно ж, дотримуйтесь самі правил, адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад правильної поведінки.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ