На Рівненщині випускники БізнесШколи ЮніорБанку отримали дипломи

На Рівненщині випускники БізнесШколи ЮніорБанку отримали дипломи

02.02.15 16:40 0 1010
Завершився черговий навчальний рік унікальної дитячої БізнесШкола ЮніорБанку, в якій півмільйона школярів з усіх регіонів України опановували основи підприємництва та фінансів, брали участь у ділових іграх та тренінгах.

Унікальність навчальної програми фінансової грамотності "ЮніорБанк" полягає в принциповій різниці від від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, школа програмування ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена ігрова програма навчання, а для старшокласників - можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності.

“Кількість випусників нашої дитячої БізнесШколи постійно зростає. Цікаву навчальну програму, що складалась з щотижневих занять протягом трьох місяців, пройшли 70 школярів області, - розповідає керівник напряму “ЮніорБанк” Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку Галина Шеметило. - Приємно, що до програми приєднуються нові групи створенні у районних центрах області. Так, вперше, дипломи про успішне завершення навчання отримали вихованці в Радивилові. Крім цього на теренах рівненщини запрацював проект сплати шкільних обідів за допомогою пластикових карток Юніора ПриватБанку. Першим таким навчальним закладом області стала Радивилівська НВК Школа-ліцей №2 ім.П.Г.Стрижака”.

На заняттях діти заохочувались солодкими подарунками та сувенірною продукцією від ЮніорБанку, що підвищувало їхню активність та дозволяло максимально засвоїти викладений матеріал. По закінченню навчання випускники отримали дипломи від Банку та пам’ятні подарунки. На наступний навчальний рік БіснесШколи, набір до якої починається в лютому, заплановано організувати додаткові класи, для цього проводиться підготовка сертифікованих тренерів та створюється навчальна база в усіх куточках області.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк працює в Україні, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Щоб стати учасником програми, достатньо просто подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ