В Чернівецькій області у містах Дебальцево,Авдіївка тривають заходи щодо організації організованого вивозу мешканців

В Чернівецькій області у містах Дебальцево,Авдіївка тривають заходи щодо організації організованого вивозу мешканців

03.02.15 13:13 0 707
У містах Донецької області, які протягом останніх днів піддаються постійному обстрілу з боку терористів, продовжуються заходи щодо організації вивозу людей із небезпечної зони, а також доставка гуманітарного вантажу з продуктами харчування.

Так, за вчорашній день (1 лютого) з цих міст було вивезено 269 осіб, у тому числі 47 дітей та 16 осіб, які не можуть самостійно пересуватися.

А саме: з міста Авдіївка вивезено 65 осіб(у тому числі 14 дітей), з міста Дебальцеве − 204 особи (у тому числі 33 дитини та 16 осіб, які не можуть самостійно пересуватися).

Під час перевезення 26 людей з м. Дебальцеве, внаслідок артилерійського обстрілу було поранено 8 осіб, з яких 2 рятувальники, військовослужбовець та

Під час перевезення 26 людей з м. Дебальцеве, внаслідок артилерійського обстрілу було поранено 8 осіб, з яких 2 рятувальники, військовослужбовець та 5 цивільних осіб.

Всього з 28 січня по 1 лютого з міст Авдіївка, Дебальцеве та Світлодарськ вивезено 2 тис. 141 особу, з них 613 дітей та 60 осіб, які не можуть самостійно пересуватися.

Підрозділами ДСНС розгорнуто пункти зустрічі в містах Слов’янську та Костянтинівці, де надаються психологічна, інформаційна та інші види допомоги. Особи, які переміщуються, безкоштовно забезпечуються квитками для проїзду в межах України.

1 лютого до пунктів зустрічі звернулося 263 особи: у м. Слов’янську – 230 та у м. Костянтинівка – 33. Організовано переміщення залізничним сполученням 146 осіб (Київ – 107 осіб, Одеса – 5, Харків – 24, Лозова – 10), а також автошляхами (в межах області) - 41 особи.

Організовано щоденну доставку гуманітарної допомоги до міст Авдіївка та Дебальцеве.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Комунальникам міста ...

КОМЕНТАРІ