На Буковині міліціонери продовжують посилено охороняти правопорядок

На Буковині міліціонери продовжують посилено охороняти правопорядок

03.02.15 12:18 0 762
У зв'язку з останніми подіями на сході держави Кабінет Міністрів надав доручення правоохоронним органам спрямувати всі сили на недопущення дестабілізації ситуації, проявів тероризму та екстремізму. Такі заходи безпеки проводяться по всій Україні, а заразом і на Буковині.

У міліціонера Олега розпочалося чергування. Він щоденно зі своїми колегами патрулює вулиці. Розповідає, що після подій у Маріуполі та Волновасі обачність не завадить. Озброєні міліціонери патрулюють цілодобово. Здебільшого у громадських місцях, зокрема неподалік зупинок, навчальних закладів, вокзалів та у центрі міста. Серед їхніх обов'язків – перевірка документів, що засвідчують особу.

За відсутності документів підійде і дзвінок рідним чи знайомим, які підтвердять Вашу особу. Кажуть, нині це вкрай необхідно. Однак посвідчення особи носять не всі чернівчани.

У слідчих справах правоохоронцям допомагають і собаки. Свою роботу чотирилапі виконують бездоганно. На провокації не піддаються. А у разі виявлення небезпечного предмета вони першими б'ють на сполох. Побачивши незрозумілий об'єкт,тварини біля нього присідають.

Правоохоронці закликають чернівчан з розумінням ставитися до ситуації. У разі виявлення підозрілої знахідки варто зателефонувати на гарячу лінію: (0372) 52-42-24, або за номером 102. Представники міліції запевняють: реагуватимуть на кожен виклик.

Марина Чорней, Максим Шварцман,

телеканал «Чернівецький промінь»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Договорные матчи в тенисе
Наступна новина: У Чернігівській міській ...

КОМЕНТАРІ