Чернівецька область: за 2 доби рятувальники ліквідували 4 пожежі,на яких врятували від знищення 7 будівель

Чернівецька область: за 2 доби рятувальники ліквідували 4 пожежі,на яких врятували від знищення 7 будівель

03.02.15 10:14 0 680
1 лютого в смт. Берегомет Вижницького району сталася пожежа в господарській будівлі місцевого мешканця. Небезпеку помітили мешканці сусідніх будинків вже тоді, коли вогонь поширився на значну площу. Розповсюдженню полум’я сприяло те, що в конструкції споруди було багато дерев’яних елементів, а також сіно, яке зберігалося в будівлі. На момент виявлення пожежі людьми, вогонь охопив площу 70 кв.м.. Через щільну забудову та малу відстань між будівлями, існувала ймовірність перекидання полум’я на поруч розташовані 2 житлові будинки та 3 господарські будівлі, тому першочерговим завданням рятувальників було недопущення розповсюдження вогню. Бійці ДСНС локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено 2 тонни сіна, частково покриття, пошкоджено речі домашнього вжитку та частково перекриття. Оперативні дії пожежно-рятувальних підрозділів дозволили врятувати від знищення 5 будівель.

Ще одна господарська будівля горіла у селі Коболчин Сокирянського району. Загорання виникло на горищі споруди. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 8 міста Сокиряни та місцева пожежна команда села Сербичани були направлені за місцем виклику. Через сіно, що знаходилося на горищі, полум’я за лічені хвилини поширилося на площу 110 кв.м.. Рятувальники, які через сильне задимлення на пожежі, працювали в апаратах захисту органів дихання, ліквідували пожежу. Завдяки цьому вдалося врятувати від знищення поруч розташований житловий будинок. Полум’ям знищено частково покрівлю, 200 кг. сінна.

Всього за останні 2 доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області 4 рази виїжджали на ліквідацію пожеж, в ході чого врятували від знищення 7 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: прокуратура ...
Наступна новина: На Тернопіллі Михайло ...

КОМЕНТАРІ