Чернівецькі правоохоронці викрили зловмисника,який поцупив майно буковинки

Чернівецькі правоохоронці викрили зловмисника,який поцупив майно буковинки

03.02.15 09:13 0 655
Раніше судимий чоловік проник до будинку чернівчанки, звідки викрав велосипед та газовий балон.

До Садгірського райвідділу міліції звернулась 34-річна мешканка міста Чернівці. Жінка повідомила, що невідома особа через вікно її помешкання проникла до будинку та поцупила майно на загальну суму 1600 гривень.

Працівники карного розшуку місцевого райвідділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів. У результаті проведених заходів, правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 39-річний мешканець міста Чернівці. Відомо, що чоловік вже мав «кримінальний досвід», він притягався до відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Зловмисник зізнався у скоєному злочині та пояснив, що двоколісного і газовий балон планував продати, а отримані кошти від продажу витратити на пляшку горілки.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району та міста. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Тернополі вшанували ...

КОМЕНТАРІ