Міліція розслідує причини ДТП у Вінниці,в результаті якої загинув 17-річний хлопець,15-річна дівчина травмована (+фото)

Міліція розслідує причини ДТП у Вінниці,в результаті якої загинув 17-річний хлопець,15-річна дівчина травмована (+фото)

03.02.15 16:04 0 790
31 січня на пішоходному переході перехрестя вулиці Першотравневої та Хмельницького шосе у м. Вінниці автомобіль «Мерседес» збив двох людей. Від удару на місці загинув 17-річний вінничанин, 15-річна дівчинка з важкими травмами госпіталізована в реанімаційне відділення.

Дорожньо-транспорна пригода сталася близько 18.30. За словами начальника відділу слідчого управління міліції Олександра Тютюника, за зовнішніми ознаками водій «Мерседеса» був тверезий. У нього відібрані зразки крові для проведення експертизи на наявність алкоголю.



Слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження відповідно до 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Міліція звертається до громадян, які були свідками дорожньо-транспортної пригоди, повідомити відому їм інформацію за тел. 59-33-22, 59-33-23 або «102». Це допоможе в об’єктивному розслідуванні та встановленні причин аварії.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За скоєння крадіжки ...
Наступна новина: Закарпатські гірські ...

КОМЕНТАРІ