На Вінничині анатолій Олійник доручив переглянути реєстр житлових об’єктів,які можуть надані переселенцям,та підготувати їх до проживання (+фото)

На Вінничині анатолій Олійник доручив переглянути реєстр житлових об’єктів,які можуть надані переселенцям,та підготувати їх до проживання (+фото)

03.02.15 09:19 0 681
Під час щотижневої оперативної наради з керівниками департаментів та управлінь регіону голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник доручив переглянути заявлені раніше об'єкти житлового фонду, що можуть бути надані вимушеним переселенцям, та підготувати їх до можливого заселення людей.

«З 31 січня працює механізм вивезення мирного населення з гарячих точок Сходу, де тривають бойові дії. Один пункт евакуації розташований безпосередньо в місті Дебальцеве, другий – в Києві, де працюють представники обласних управлінь Державної служби з надзвичайних ситуацій, спрямовуючи людей по регіонах. В нашій електронній базі житла по районах заявлені 250 об'єктів. Кожен з них необхідно перевірити на придатність для проживання та підготувати його до можливого заселення людей: від показників на лічильнику до запасу дров», - наголосив керівник Вінниччини. Та водночас доручив очільникам обласних служб спільно з головами райдержадміністрацій переглянути резервні можливості щодо розселення переселенців зі Сходу України.

Анатолій Олійник також повідомив, що реєстр прибулих здійснює управління Державної служби з надзвичайних ситуацій разом з Департаментом соціальної політики ОДА та подає їх у міграційну службу, управління МВС та управління СБУ у Вінницькій області. Аби мати чітке розуміння, хто і з якою метою прибуває на територію області.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Львівщині внаслідок ДТП ...

КОМЕНТАРІ