Вінниччина попрощалась з воїном-героєм Олександром Захарчуком (+фото)

Вінниччина попрощалась з воїном-героєм Олександром Захарчуком (+фото)

03.02.15 11:14 0 676
В перший день лютого у Вінницькому Будинку Офіцерів відбулась церемонія прощання із героєм Майдану, відважним учасником бойових дій на Сході України, добровольцем батальйону "Айдар" Олександром Захарчуком.

Загинув 43-річний Олександр Захарчук ще 2 грудня 2014 року біля міста Щастя на Луганщині внаслідок обстрілу з «градів». Понівечене тіло воїна було доставлено на ідентифікацію у Запоріжжя.

Проводжали в останню дорогу мужнього земляка рідні та близькі, бойові побратими, представники влади, друзі, небайдужі вінничани.

Останні слова про загиблого сказали голова вінницької обласної державної адміністрації Анатолій Олійник та голова вінницької обласної Ради Сергій Свитко.

« Вінниччина прощається з 64 своїм героєм, - схвильовано говорив Анатолій Олійник. – Ніхто з нас ще рік тому не міг уявити, що наше покоління мусить пройти через війну. Війну з тим ворогом, який ще до у нас асоціюється у свідомості, як брат. Як ніколи Україна, її кращі сини роблять все для того щоб зберегти незалежність. Так сталось, що з перших годин перебування на роботі серед активних членів народної Самооборони мені запам'ятався Олександр Захарчук. Запам'ятався, без перебільшення, своєю мудрістю, виваженістю та посмішкою».

Голова облдержадміністрації запевнив, що основним завданням обласної влади вважає всебічну підтримку та допомогу сім'ям загиблих героїв.

В загиблого залишилась дружина, дві доньки та онучка.

Герої не вмирають!



















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому ...
Наступна новина: У ПриватБанку зросла ...

КОМЕНТАРІ