Головний лісівник Волині,свободівець Василь Мазурик вручив бійцям 14-ї бригади ключі від автомобіля для потреб АТО

Головний лісівник Волині,свободівець Василь Мазурик вручив бійцям 14-ї бригади ключі від автомобіля для потреб АТО

03.02.15 08:01 0 694
31 січня 2015 року начальник Волинського обласного управління лісового та лісомисливського господарства, свободівець Василь Мазурик передав для потреб реактивного дивізіону 14-ї окремої механізованої бригади, яка перебуває на передовій у зоні АТО, автомобіль "Джип Черокі". При передачі були присутні перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик та депутат обласної ради, свободівець Святослав Боруцький.

Автівку вдалося придбати за кошти, зібрані волинськими лісівниками в рамках акції підтримки української армії. З-за кордону автомобіль доставив голова Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська, свободівець Сергій Коба. Він зауважив, що це вже не перший автомобіль, який зусиллями членів комітету вдається відправити для потреб військових в АТО. З часу створення (липень 2014 року) комітет уже надав підтримки українській армії на суму понад 4,6 мільйона гривень.

Урочиста передача автомобіля відбулася біля центрального офісу Волинського управління лісового та мисливського господарства. Начальник управління Василь Мазурик вручив ключі від транспортного засобу бійцеві реактивного дивізіону 14-ї окремої механізованої бригади Олександру Кравченку. Завдяки громаді міста Володимира-Волинського та району бійцям передали також провіант та продукти харчування.

Своєю чергою, боєць Олександр Кравченко передав головному ліснику області Василю Мазурику бойовий синьо-жовтий стяг із підписами бійців, які перебувають у зоні АТО. З його словами, такий автомобіль є значною допомогою для військових, адже ним можна мобільно пересуватися по бездоріжжю, проводити розвідку, перевозити ранених побратимів.

У дорогу на схід бійців благословив УПЦ Київського Патріархату села Маяки Луцького району отець Михайло. Він освятив авто і побажав бійцям щасливого та переможного повернення на Волинську землю.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі ...
Наступна новина: Закарпаття: у Ракошино на ...

КОМЕНТАРІ