В Луцьку діє студія майстер-класів для дітей з сімей,які опинилися в складних життєвих обставинах

В Луцьку діє студія майстер-класів для дітей з сімей,які опинилися в складних життєвих обставинах

03.02.15 09:26 0 717
Упродовж п'яти місяців, починаючи з вересня 2014 року, при Луцькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді діє студія майстер-класів для дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Реалізація цього проекту здійснюється працівниками центру у партнерстві зі студією дизайну та творчості «Метелик».

Проведення майстер-класів спрямовано на організацію змістовного дозвілля дітей у позашкільний час та період канікул, розвиток естетичних почуттів, творчої активності.

Понад двісті дітей соціально незахищених категорій за період реалізації проекту мали змогу поринути у дивовижний світ творчості, дізнатися секрети виготовлення новорічно-різдвяної атрибутики, навчитись працювати з різними матеріалами та техніками.

«Кожна дитина особлива. Особливий світ дитини. Творчість присутня усюди, її лише потрібно відтворити», - переконана Валентина Шотік, керівник студії дизайну та творчості «Метелик».

31 січня 2015 року відбувся черговий майстер-клас з виготовлення аплікації в 3D – форматі. Захід проводився за ТМ «Забіяка».

Цього разу дітки мали нагоду проявити фантазію та створити оригінальні та яскраві аплікації на замовлення ТМ «Забіяка».

По завершенню заходу благодійники дітям вручили подарунки та запросили відвідати виробництво ТМ «Забіяка». Дітки ж у знак вдячності презентували свої роботи для розміщення в офісі компанії.

Працівники ТМ «Забіяка» виявили бажання надалі підтримувати соціальні проекти центру.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (256042, 715005)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ